uFeel.me
Нощ на сбъднати мечти
Автор: tanq_mezeva,  24 декември 2009 г. в 18:25 ч.
прочити: 642

Да се докоснем точно в тази нощ,
когато чудеса се сбъдват.
Мечта ли е или пък благослов!?
Звезди в очите ми разцъфват.

Като цветята снежни на стъкло,
красиви са, дантели заскрежени.
Но има блясък в тях, като  сребро
и топлина, примамващи вселени.

С лъчите звездни тръгвам по света,
и с полъх лек погалвам ти душата.
Дочуваш ли на ангелите песента,
камбанен звън прогонващ суетата?

И спира времето. Пространството дори
събира се във точката... \"обичане\".
Във тази нощ на сбъднати  мечти,
сърцата си в любов обричаме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me