uFeel.me
Нощ е
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 515
Нощ е (колко банално) -
и какво от това?
Пак ще греят звезди,
пак ще има луна.
Тези същите, да,
дето толкова пъти
декор са били
в "Театър на влюбените" -
всеки път с различни артисти.

Защо ли мен
ме пропуснаха
като раздаваха роли?

Виновни няма.
Само осъдени на очакване
и самота.

17.09.2002г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me