uFeel.me
Но ти не знаеше
Автор: nyama,  25 октомври 2009 г. в 21:59 ч.
прочити: 408
Но ти не знаеше
(на hristam - Но те не знаят)

Болеше колкото разпъване.
А раните с усмивка в сол облече...
Очите ми сами си тръгнаха.
Цветът им болката отми далече.

Болеше колкото разсъмване
удавило и сетната ни нощ на нежност.
Сред облаци луната се съсече
състарена в свойта неизбежност.

Болеше колкото предаване
на детската изстрадана мечта.
Но ти не искаше, не знаеше...
И следваше съдбата си сама.


\"Creative


Произведенията с автор Иван Б се публикуват под Криейтив Комънс 3.0 Лиценз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me