uFeel.me
Но как...
Автор: voda,  31 октомври 2012 г. в 22:42 ч.
прочити: 201
Бездомна бях и ти ме приюти.
И жадна бях  - за мен дъждец поръси.
Откъсна ми най-едрите звезди.
С най-хубавото име ме покръсти...

Сега си с друга. В нощното небе
за нея пак ще бродиш сред звездите.
(Една любов не може да се спре,
когато е решила да отлита.)

Разбирам те, дори не те виня.
Но как без болка днеска да приема,
че в сянката на другата жена
умира мойта обич наранена?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me