uFeel.me
Но ако само сън си...
Автор: toni_bliznaci,  14 ноември 2012 г. в 21:18 ч.
прочити: 468
Ще бъдеш ли за мен една звезда,
изпълваща празнината в моята душа
и знаейки, че ти сега си тук
да се превърнеш в светлината в моя мрак.
И ще те чакам пак да дойдеш
с една ласка самотата да прогониш,
в прегръдките си силно да те задържа
и с целувка устните ти да затворя.
Целувка... от която живот да вдишам
и далеч от мен да не искам да те пускам.
Дори ако трябва белег по тялото ми остави,
който да не може времето да заличи.
Но ако само сън си... Моля те, не ме буди!
За да живея с теб в сънищата си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me