uFeel.me
Нищо не е същото
Автор: polq_vr,  10 юли 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 521
След толкоз време ти реши да си отидеш,
раздираща е болката в моето сърце,
след тези мигове прекрасни,
оставяш ме и без мен си по-добре.
Обичах те и още те обичам,
привързах се към тебе аз
и цялата на тебе пак се вричам,
нищо че те нямам аз.
Душата в момента се раздира
от самотата настанила се след теб,
а сърцето моли се и не намира,
чувствата получени от теб!
Сега не искам да те виждам
и мразя теб и всяка твоя вещ,
и обичам те,но вътрешно го крия,
това не си ти,
не си същия човек!
Нищо вече не е същото без теб
и нищо няма да се върне-
няма вече кой да ме прегърне,
сега без теб и твойте нежни ръце
УМИРАМ И ПАК ТЕ ОБИЧАМ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me