uFeel.me
Нищо друго няма значение
Автор: danny,  3 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 518
Отново ще сме двама.
Обхваща ме вълнение.
Само Ти и Аз.
Нищо друго няма значение
Прегръдка в нощта.
Високо напрежение.
Обичам те много,
нищо друго няма значение.
Любимото лице,
любимо изражение,
любимото момче,
нищо друго няма значение.
Нощ. Двама в мократа трева.
Любовно забавление.
Целувка, сбъдната мечта.
Нищо друго няма значение.
Женитба. Пътешествие. Промяна.
Незабравимо приключение.
Семейство и любов голяма.
Нищо друго няма значение.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me