uFeel.me
Нима
Автор: ^eLeNa^,  11 февруари 2011 г. в 16:48 ч.
прочити: 184
Нима не усещаш една обич сподавена
в сърцето на момиче, което забрави?!
Нима не чувстваш дълбоката рана,
която отдавна далеч от себе си остави?!

Нима заспиваш, отхвърлен от всичките
и мислиш, че винаги ще си отричан?!
Нима затваряш очи, не чувствайки,
че някъде далеч си още обичан?!

И наистина ли събуждаш се, ненужен на никого,
и посрещаш безлично новия ден,
когато аз отварям очи, за да те видя,
дори да знам, че няма да си с мен?!

Днес за теб съм просто минало
и за името ми, може би, едва се сещаш.
Но някъде за теб тупти едно сърце,
нима не го усещаш?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me