uFeel.me
Нима това е любовта...!!!
Автор: dizel4eto__f,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 374
Всяка капчица нежност се връща,като пролята сълза
Всяко "обичам те" отзвучава като "върви си"
НИМА ТОВА Е ЛЮБОВТА!!!
Гаснещо от болка сърце,треперещи от стрсат ръце.
Искаш някого а го няма.Сам сред безкрая стоиш.
Усещаш самотата и разбираш,че винаги си бил сам.
Усещаш болката и се молиш да не свършва,
защото след края следва друго начало.....
Отново болка..сълзи,отново самота.
НИМА ТОВА Е ЛЮБОВТА!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me