uFeel.me
Никога!!!
Автор: l.hiena,  29 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 645

*

Умееш ли, умееш ли, кажи, да плачеш?!

Ако не можеш - аз ще те науча!

Милостинята ти нищичко не значи -

не съм на прага хилавото куче!...

*

Не съм на прага... а къде съм, всъщност -

с треперещ глас ще те попитам!

Прикрита зад прилична външност,

душата ми отдавна е... пребита...

*

Душата ми отдавна е изтръгната

от твоите ръце, коварно-чужди.

И аз ли съм поредната излъгана,

и аз ли съм от всичките - ненужните???...

*

В забрава нека просто да се свия

и нека само да съм шепот нов,

но няма нивга като псе да вия

и скимтящо да те моля... за любов!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me