uFeel.me
Никога
Автор: pepe_jeans`f,  8 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 430
Аз никога няма да съм същата
отново няма да повярвам в любовта
и ще плача всеки път когато
споменът ме навести в нощта.
Пак ще седна тук на прага
избягала от хорска суета.
Небрежно аз ще се усмихна
на поредната угасваща звезда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me