uFeel.me
*Никога повече*
Автор: mechtaq_za_teb,  28 август 2008 г. в 09:22 ч.
прочити: 480
Никога няма да те гледам както преди
с онази искра, казваща че те обичам...
И дори някога наистина да е било така,
от тук нататък и пред себе си ще го отричам.
Никога няма да отворя онази прашна кутия,
в която нашите спомени някога преди време заключих.
Там е скрита много болка и една огромна стихия,
която не трябва да се връща, защото вече приключи!
Никога няма да се моля любовта да се върне,
защото тя е която ми заби в сърцето стрелите.
Никога няма да поискам пак да ме прегърнеш,
защото тогава ще заплачат отново очите!
Никога няма да гледам към звездите,
защото когато бях с теб гледах към тях!
И погледна ли ги сега, ще бликнат сълзите,
а от това да се върна назад най ме е страх.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me