uFeel.me
Никога отново
Автор: maggi4ka,  30 ноември 2008 г. в 15:00 ч.
прочити: 347

Надявам се илюзиите, които си и дал

да съсипят сърцето ти както моето...

надявам се когато си в леглото с нея

да си мислиш за мен!

Никога не съм желала лошо на някого,

но не ти пожелавам и добро!

Никога не съм чела в очите ти,

защото знам какво ще ми кажеш...

Дай ми заучения си отговор

и прехвърли вината върху мен!

Ще те боли много, когато осъзнаеш,

че никога няма да съм твоя пак.

Обзалагам се, че ще боли

да виждаш лицето ми навсякъде...

Ти беше този, който избра

краят да е такъв...

Аз бях последната, която научи...

А ти си знаел точно какво правиш...

Не ми казвай, че си загубил пътя си...

Тя може да ти повярва, но не и аз!!!

Невежеството е сляпо,

но прогледнах.

И когато дойде денят в който тя разбере какъв си,

а тя ще разбере -

тогава може и да сте заедно,

но ще сте сами...

Не можа ли да ми го кажеш в лицето?

Дай ми заучения си отговор

и прехвърли вината си върху мен.

Никога няма да те слушам отново!

Никога няма да ми липсваш отново!

Никога няма да се влюбя в теб отново!

Никога няма да те целувам отново!

Никога няма да те желая отново!

Никога няма да те обичам отново!

Никога!!!

Тя може и да ти повярва,

но аз - НИКОГА!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me