uFeel.me
Никога няма да забравя
Автор: obi4ana_madama,  4 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 299
Никога няма да забравя онзи миг, в който ти се появи в живота ми!
Никога няма да забравя онзи миг, в който ми каза ОБИЧАМ ТЕ!
Никога няма да забравя онзи миг, в който ме прегърна и целуна за първи път!
Никога няма да забравя колко щастлива ме правиш щом ми кажеш ОБИЧАМ ТЕ!
Никога няма да забравя онзи миг, в който ти се появи в живота ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me