uFeel.me
Никога не ще узнаеш
Автор: plameniskren,  26 юни 2010 г. в 19:00 ч.
прочити: 729

Ти никога не ще узнаеш нещо-
нещото, което съществува...
А вътре във ядрото му горещо,
атома бушува ли, бушува...

Той идваше към теб нестихващ.
Не стихна и когато си замина,
като лава от вулкан изригващ,
която още ври и не изстива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me