uFeel.me
Нежност
Автор: tananik,  30 март 2010 г. в 17:58 ч.
прочити: 247
Целувките ми - блясък от светулки -
оставят по лицето ти следи.
По тях ще те открия щом се стъмни
и щом без теб започне да боли.

А след това, с криле на пеперуда,
ще те покрия с капчици любов -
ръцете ми, издайници, сънуват,
че те обичат цял един живот.






 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me