uFeel.me
Нежно като пеперуда
Автор: rento,  27 април 2010 г. в 22:08 ч.
прочити: 587
Лети пеперуда
и раздира въздуха
със своите крила...
Така се чувствам
след всяка твоя целувка.
Твоят глас е песен на лястовица,
усмивката- докосване от роза,
очите ти - елмазени.
Като твоята любов
трудно се открива,
толкова нежна,  
толкова истинска,
от всеки желана.
Плача по теб - от щастие,
сърцето за теб тупти,
брои целувките, завито
с любовта, която
твоята душа му дарява.
Погледнах се в огледалото-
видях щастливо момче.
Ти си всичко за мен,
гравирах върху твоето сърце....
обичам те

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me