uFeel.me
Нежно изтръпване
Автор: estrella84,  4 февруари 2009 г. в 22:06 ч.
прочити: 209

Нежно изтръпвам от твоето докосване...
И извор от чувства в сърцето ми блика...
Всяка твоя усмивка е омагьосване...
Душата неистово стене и вика...
И помня всички онези минути,
в които останаха мисли неизказани,
поредица от словоизлияния нечути...
Един живот, една любов - от болка смазани...
Но внесли смисъл, даже цвят в битието...
 Поели отговорност за една съдба...
И щастието им не ще да е отнето,
когато стискаш здраво мойта в твоята ръка..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me