uFeel.me
Нежна отрова
Автор: Shanka,  9 март 2010 г. в 11:08 ч.
прочити: 329
Поля ме нежната отрова
на силната ти, истинска любов,
но не проникна в мен, стои отгоре,
по кожата ми, епидермис нов.

И втривам я със уморени пръсти,
продрах се от желание за теб,
но тя така стои на капки гъсти…
По дяволите! Как се вкарва течност в лед?

Потръпвам от проклетата си глупост,
не ме съди, вземи си сладката отрова,
оръжието извади, застреляй ме от упор.
И после потърси си друга… Аз не мога…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me