uFeel.me
Нежна лудост
Автор: daria_georgievna,  8 декември 2009 г. в 10:08 ч.
прочити: 282
Обичай ме в самотната си лудост,
пази ме сред цветя измислени от теб,
за нашето време днес е чудо,
че още има Донкихотовци навред.

Наричай ме любима и не спирай
да дишаш ветрове, и в твоя полет,
макар отричан, не отричай
мен и нашите красиви светове.

Събуждай ме, когато се увличам
в съвременните тротоарни моди,
когато ме отвличаш ще запомням
душите ни щастливи от безумие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me