uFeel.me
Нежна диря
Автор: мариники,  9 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 464

Нежна диря
остава в душата ми,
твоето светло обичане.
Всяка целувка
е нежно докосване
и влюбено вричане.
По пътека
от малки лунички
тихо, с устни вървиш.
От всяка луничка
цвете пониква,
наоколо всичко блести.
А, когато стигнеш
очите небесните,
там, бяла птица лети,
към теб,
към сърцето ти,
по нежна следа от звезди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me