uFeel.me
Неземно щастие
Автор: poli_,  4 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 552
Щастие неземно за мене си ти
щом виждам любов в твоите очи.
Обичам те много и не зная
как да ти го призная.
Просто към небето погледни
и ако видиш две звезди -
това сме аз и ти.
Аз те обичам, обичай ме и ти
и никой няма да ни раздели!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me