uFeel.me
Незабравима нощ
Автор: az20sam,  25 юни 2011 г. в 10:31 ч.
прочити: 189

Сутринта слънцето проблесна,


с лъчи покри моето лице.


Прекарах нощ чудесна,


галена от твоите ръце.


 


По-късно срещнахме се във фоайето


и леко усмихна се ти.


Заби лудо в мене сърцето


и потънах в погледа ти.


 


Нощ незабравима и прекрасна


ме беляза за цял живот.


Нощ такава не ще забравя,


ще я помня винаги, любов.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me