uFeel.me
Нея я няма!
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 436
Нея я няма! А липсва ти тя!
Търсиш в безкрая миг тишина.
После отново, отново и пак
дириш очите в скования мрак.

Луташ се, взираш се и уморен.
чакаш да дойде и новия ден.
Пълен с надежда я търсиш – с копнеж,
вложил в себе си цел и стремеж.

Гониш я, спираш се – миг почини!
Падаш и ставаш! Недей се вини!
Утре ще дойде щастливия ден.
Тя ще е с тебе – със порив свещен
двама ще търсите заедно Рая!

Потънал за миг във вълшебна омая
аз съм със теб. А ти си с мен.
Утре ще дойде и нашия ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me