uFeel.me
Невярно чувство
Автор: voda,  6 март 2013 г. в 07:37 ч.
прочити: 302
Не си виновен, че не ме откъсна -
виновна съм, че зарад тебе цъфнах.

За теб откранах слънце и звезди -
дори не питах искаш ли ги ти.

Невярно чувство е това - \"Любов\" -
не дава отговор на всеки зов.

Веднъж избързва, друг път закъснява,
но щом реши, без време шанс ти дава.

Отнема разум и сърце присажда .
В море те хвърля - да умреш от жажда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me