uFeel.me
Неволно
Автор: Rot Kiv,  27 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 309
Сърцето ми рани
неволно не нарочно
и нищо че боли
приятно е, не точно

От твоята ръка
да падна е награда
Ти, можеш да грешиш,
какво че някой страда

Неволно ме рани,
аз зная го, разбирам,
и нищо че боли,
аз няма да умирам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me