uFeel.me
Невинна жестокост
Автор: asenov,  13 юли 2011 г. в 08:48 ч.
прочити: 215

Странно чувство в мен витае,
заради което
заблудено сърцето
от щастие тупти и мечтае...
Странно чувство в мен ридае,
което сред хилядите рани
нова в душата ми дълбае...
Странно чувство в мен се лута
първо изгрев топъл се къпе
с милва ме с лъчите
после буря с гняв невиждан
бушува ми зад сълзите...
Странно чувство
или съдба жестока?-
любов бременна с тъга,
тъга родена от любовта...
радост сред сълзи,
сълзи сред радостта...-
невинна жестокост е любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me