uFeel.me
Невидимите ръце на Любовта
Автор: zuzara,  5 март 2012 г. в 10:03 ч.
прочити: 204
Превърна се в муза
роди в мене мечтание.
В очакване бях, ала 
не очаквах,
чак такова силно послание,
да достигне дълбините 
на сърцето.
С най-нежните тонове,
с най-фините струни
песен да извае,
да се сбъдне в пожелание,
да ме изгарят невидимите
ръце на Любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me