uFeel.me
Невидими
Автор: Laska,  8 юли 2011 г. в 20:05 ч.
прочити: 449


в полунощ
думите спят
само мислите
паяжинни нишки предат
изнизват се
едва осезаеми
примамливо просветват
леки
преплитат се в клонки напъпили
или уханни цветя
ала все напред се стремят
с искрица невидима
проправят път в тъмнината
неуловими светулки
крехки
но с крилца достатъчно силни
за да ме отнесат
при теб



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me