uFeel.me
Невидима
Автор: Evanescence,  27 януари 2009 г. в 21:36 ч.
прочити: 335

 


Разсейвам се - в мъгла,
в роса и
облак,
размивам се и в пролетния дъжд.
Така докосвам те -
а чрез водата мога
да имам всичко твое наведнъж.

Разтварям се - във вятъра,
в тревата,
така ухая в твоите коси,
и в твоя влaжен дъх във тъмнината
излизам се в размити дни.

Отронвам се - във речно-морски пясък,
облепвам длани с сива хладина,
а с твоя шепот като древен морски плясък
издигам се в кълбо от тишина.

Обсебвам те -
насън се хвърлям в тебе,
изпълвам те,
а после през деня
те следвам вярно с всеки птичи полет,
останала без сили през нощта.

Ограбвам те - изгаряща от жажда,
под всеки поглед с ромон се топя,
но ти си тази ,
недостигащата дажба,
която дразни ме да пожелая пак.

Остави ме - да гния неузряла -
като нахапан и повърнат плод,
изхвърлена коварно, нивга цяла,
последната издънка на бездарен род.

И гърча се - в последен стих умирам,
за да мога да родя се пак,
ненужно искрена пак тебе да избирам...
"а сини рани в мен кървят..."

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me