uFeel.me
Невероятен
Автор: margo,  29 януари 2009 г. в 11:13 ч.
прочити: 200

Хей, момче!
Невероятен си -
не ти ли казах?!
Във теб и слънцето видях,
небето и звездите,
луната и зората.
От щастието което ти ми даваш,
сълзите ми вече пресъхват.
За кратък миг ти светът ми
промени.
Щастие в живота ми донесе ти.



Аз отново сънувам
и отново виждам теб-
толкова невероятен,
толкова прекрасен блян.
Човекът,който във сънят ми,
щастие огромно ми донесе.

Ти връщаше се всяка нощ
с букет от рози 
обвит във слънчеви лъчи.
Ах,колко щастие в живота ми
донесе ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me