uFeel.me
Невъзможност
Автор: miss_messy,  6 октомври 2012 г. в 09:53 ч.
прочити: 205
Ти си моята невъзможна любов –
този, който ме изгаря до основи.
Не искам да те сменям с някой нов
и да заменям чувствата си с нови.
 
Отказвам тази невъзможност да приема,
живота не случайно с теб ме среща!
От теб и невъзможната любов ще взема,
да я превърна във възможна и гореща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me