uFeel.me
Невъзможно.
Автор: kasandra666,  24 октомври 2009 г. в 22:18 ч.
прочити: 293
Край - толкова е лесно.
Бягството - това е моето спасение.
Синя бездна, в която не понечих да се гмурна.
Една любов по силна и от двама ни.
Светлина - убита в отчаянието.
Сън или реалност.
Разказваше приказки,
Рисуваше картини.
Отпивахме жадно от слънцето
За да стоплим телата си.
Единство бяхме, защото,
се споделяхме. Унасям се.
Заспивам и това е края.
Не идвай и не ме събуждай.
Върви си. Играта свърши.
За теб, защото не бе готов да ме живееш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me