uFeel.me
Невъзможно е
Автор: chvassilev,  29 април 2013 г. в 17:45 ч.
прочити: 315

 

Невъзможно е... под мислите на вятъра,
разсъблякъл горските момичета,
две очи да гледат в мен и в мрака ми
и да плачат в сълзи от кокичета...

Невъзможно е... и няма да сънувам,

как под лятото на двора, недокоснати
две ръце душата ми бленуват,
от съня ми - сякаш омагьосани...

Невъзможно е... край ехото на бурите,

спрели в твойте нощи - неосъмнали
под зората милваща клисурите...
... мойта обич там да не е лумнала...

Невъзможно е... край нощите жасминови

под косите ти - по устните да сричам
и разбрал очите ти - маслинови...
...няма как... да спра да те обичам...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me