uFeel.me
Невъзможна любов
Автор: lilia,  4 октомври 2008 г. в 15:14 ч.
прочити: 2134

Невъзможната любов е тъй желана,

близо е и толкова далеч.

Сърцето ми е малко,а знаеш ли

колко любов за теб е събрало.

Искам да я пусна на свобода

и да лети към теб, да те усещам всеки миг

погледът ти нежен, копнежите, мечтите да превърнем в реалност

но уви, нещо все ни пречи, нещо все ни спира.

А всичко в мен за теб вибрира.

Невъзможната любов е щастие наполовина,

но е по-добре от нищо.

Имаше в живота ми и хора дето и това не дадоха

а искаха да взимат.

Омръзна ми да бъда нечия,

а всъщност ничия.

Не че можем чувствата си да измерим,

но е важно като взимаш и да даваш.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me