uFeel.me
Невъзможна любов
Автор: de_bra,  27 февруари 2013 г. в 07:16 ч.
прочити: 335

Сред невъзможните възможности на битието,

след залеза на слънцето в морето

и между две луни, заспали в небосклона,

невинна среща ни събра.

 

Най-невъзможното от всичко бяхме ние –

аз – стръмна крепост, ти – дълбока и тиха река,

оплетени във мрежи от съвремие

и в свят, дарил ни щедро със тъга.

 

Най-невъзможната от всички, мили,

е тази наша, невъзможна любов.

Но виж слънцето – когато тук залязва,

другаде изгрява, от хоризонта нов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me