uFeel.me
Невъзможна любов
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:23 ч.
прочити: 226
Влече ме невъзможната любов,
влече ме трудното в живота.
И ден след ден със порив нов,
вървя към своята Голгота.

Сега разбрах – любов не се купува,
рецепта за сърце разбито, няма!
И невъзможна да е, пак си струва,
и друга като нея, просто няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me