uFeel.me
Невъзможен сън
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 379
Искам щом за мен помислиш,
сърцето ти от страст да изгори.
Искам щом в очите ми погледнеш,
да знаеш,че не ще ме имаш ти.

Искам да ме сънуваш,
дори когато не спиш.
Нека мойто име да бълнуваш,
и по цели нощи да не спиш.

Нека мечта да съм за теб,
вечен и невъзможен блян.
Знаеш,че не можеш да ме имаш,
и въпреки това-от мен си обладан.

Ще те преследвам вечно,
по устните ти бавно ще горя.
Ще те докосвам още по-горещо,
а после не ще оставя и следа.

Ще впия в теб страстното си тяло,
не ще повярваш,че съм аз.
После ще се отдръна бавно и...
отново във съня ще бъдем само ТИ И АЗ...!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me