uFeel.me
Неуспешен обир
Автор: galabica,  1 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 533

Не почуках и не попитах-
влязох в живота ти с взлом.
Оглушала от обич,
не чувах алармен писък.
Помислих, че е моят дом.

Не ме прогони и не извика,
но беше те много страх
да не би тази нежелана визита
да се превърне във грях.

Исках сърцето ти да открадна,
но обирът бе неуспешен.
Друг крадец преди мен
тук беше попаднал
и сърцето го нямаше вече.

Тръгвам си тъжна,
сякаш аз съм ограбена.
След мен всички ключалки смени!
Любовта ми бе само за тебе запазена,
но дали не оставих следи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me