uFeel.me
Неуредена любов
Автор: bogpan,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 556
Влюбих се в теб.
Косата ти не беше подредена
и мястото на срещата
не беше уредено.
Там никой не урежда срещи.
Седем Благословени ни гледат
във хаотичната есен.
Есен, когато тъкачът изприда
нишките от богородична прежда,
случайно изпусната от късче
небе.
Влюбих се в теб.
Безнадежно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me