uFeel.me
Неумираща любов
Автор: sani_gali,  29 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 539
Обикнах те аз.
Любовта си крих от дълго време.
Върнах се, бях до теб до последния час,
когато разбра, че и ти си влюбен в мене.
Но беше твърде късно, ЗАМИНАВАМ,
отново тръгнах по света.
Моя снимка в ръката ти оставям,
че ще те обичам, ПРЕД ТЕБЕ СЕ КЪЛНА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me