uFeel.me
Нестихващо…
Автор: pavli,  8 септември 2009 г. в 19:38 ч.
прочити: 3109
Несресани отблясъци на залеза в косите
разстилат се край твоите ръце.
Поемаш дъх и нежно шепнеш име,
което си бленувал неведнъж в сърце…

И учестено дишане разпуква тишината...
Забързано се смесва с полъха на вятъра.
Къде сме? Дали не покоряваме Луната?!...
Аз няма да поискам сега да разбера…

                                               © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me