uFeel.me
Несподелена обич
Автор: vesan,  5 ноември 2008 г. в 12:32 ч.
прочити: 276
Дъждът и мокрия чадър
събраха стъпките ни в мрака.
И бях щастлив, и бях добър,
и бях изпълнен със очакване
да чуя тихичко; "Ела!"...
И с плахи пръсти да погаля
косите ти, с дъх на смола,
на влажен вятър... Не разбра ли,
че те обичам, че боли
след всяка среща и раздяла?
Не! Пак съм сам, и пак вали...
И сякаш времето е спряло!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me