uFeel.me
Нещо повече от минало
Автор: bluedesi,  7 септември 2009 г. в 15:36 ч.
прочити: 273
Прости ми, че затворих светлината ни
във стаята, изпълнена със спомени,
ключа и скрих в ръцете на Съдбата,
но тя не пожела да ни отвори...

И всеки миг се носехме по стъпките
на стари коридори, към леглата си,
но там бе хлад, завиваха ни кръпките,
родени от агонията на мрака.

Защо се срути тази къща... цялата?
Нима не се вградихме със душите си,
нима не я обсипахме със бялото,
изстискано през злобата на дните?

Сега си тръгвам, този път завинаги,
отново моя, само че без себе си.
Оставих нещо повече от минало
на Времето – оставих Мен и Теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me