uFeel.me
Нещо нежно за теб
Автор: AM,  25 юни 2011 г. в 19:06 ч.
прочити: 492
Нещо нежно за теб,
тази вечер искам да напиша.
Нежен шепот,
който да даде импулс на мисълта ти.
Почти докосване,
което те прави въздушен и лек...

Дъждовно \"ноктюрно\",
силует в мек \"контражур\"...
Ето!
- Ти се движиш по лъскавия гръб на асфалта.
- Галиш, гъвкавите струни - струйки дъжд!
С мислите си търсиш
- разпилени надежди.
В кръвта ти пулсират
- импулси за нещо красиво...
С ръцете си търсиш, отново
- струните и топлият полъх на Земната плът.
А тя завъртя твоите мисли,
освободи кръвта от вените (прегради),
отдели своята твърд!

Тя с нежно, почти докосване те сля
- с шепота, с дъждовното \"ноктюрно\",
- на гъвкавите струни, с разпилените надежди
и с топлия полъх на своята плът!

Ти се сливаш, пулсираш и ще бъдеш!
До като сам не поискаш да развалиш
тази магия...

Посветено - много отдавна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me