uFeel.me
Нещо, написано спонтанно... :)
Автор: l.hiena,  27 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 617

**************

По баира трънен

на сърцето ми

спусни се,

смело и стремително.

Знам, че ще кървят

ръцете ти,

но след това

е удивително

*

как за миг

се разтопяват

всички ледове

навъсени.

Сега

ме целуни

и не забравяй,

че утре може...

да е късно!!!...

****************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me