uFeel.me
Несбъдната мечта
Автор: bianka2005,  24 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 320
Защо се влюбих в жалкия
ти поглед, в очите ти
сини който едва ли
вече някога ще видя!
Щастливо времето ми
с тебе беше, но днес
сама без теб ще трябва
да живея!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me