uFeel.me
Несъбудена
Автор: siqinazora,  27 юни 2013 г. в 20:04 ч.
прочити: 223

Пребродих те в неизживяните си сънища,

в миража на отминалите дни,

в пламъците на желанието събудило

и пленило тъмните, пустинни дни.

 

Недосънуван си остана оня крехък стон,

с който ни обграждаше мълчанието,

носещо изплакан водопад,

чудотворно заслонил планетата.

 

Приласкай ме за последен път,

нека те отпивам несъбудена,

нека съм на твоя кръстопът,

сбъднала копнежа на сърцето ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me