uFeel.me
Неразделни
Автор: rossi23,  5 ноември 2008 г. в 22:50 ч.
прочити: 1040

 

С мислите си пак сме двама...
Телефон ни свързва и дели
и макар на километри
как близо са нашите души.

С мислите си пак сме двама...
Заедно пием сутрешното си кафе
и с усмивка си поемаме делата -
в ежедневието тя ще ни крепи.

С мислите си пак сме двама...
Вечер заедно сядаме на питие.
Залеза изпращаме, посрещаме луната
и се приближаваме до утрешния ден.

С мислите си пак сме двама
нищо, че съдбата ни дели.
Вярата във любовта ни води
нищо, че понякога боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me