uFeel.me
Неразбиране
Автор: castaway_,  9 юли 2013 г. в 22:29 ч.
прочити: 367

Не си ли разбрал, че в живота всичко се връща,
че ако днес си на върха, утре всичко се обръща,
че разплачеш ли някой, утре ти сълзи ще имаш
че кълнеш ли друг, след време себе си проклинаш?

Не си ли разбрал, че обидата трудно се преглъща,
че раниш ли жена, втори път тя не те прегръща,
че изречената лъжа е грях, който никой не прощава,
и че не вярвам на сърцето ти, което уж любов ми обещава?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me